onödigt

Hur får människor reda på allt? Personer man inte har pratat med på säkert två ÅR sitter med information som man trodde att bara en själv och ens allra närmaste vänner visste om.
VARFÖR ska allt man säger till folk som man verkligen har förtroende för, läcka ut? 
Man känner sig verkligen inte säker när man får reda på sånthär. 
Finns det mer? 
Detta är något som stör mig sjukt mycket. Det finns i princip ingen man kan lita på nuförtiden.
Men vi är mänskliga. Jag antar att vi inte är skapta för att hålla hemligheter, hålla hårt i våra vänner eller vara ärliga. Vi lever i en värld fylld av lögner, hat och sorg. Trist att behöva se det på det sättet men allt är sant.
Man kan inte säga vad man tycker utan att få KRITIK. Allt ska vara så jävla PERFEKT.
Därför vågar man sällan vara sig själv, utan man hänger efter alla andra. Hur tror ni modetrender skapades?
Man kan gå i en affär och kolla på ett par skor och tänka "helvete vad fula", men efter 3 månader går man runt i dom tillsammans med 3000000 andra personer, enbart för att en känd person har haft på sig dom i en modetidning och för att dom har fått BRA kritik. Oj, vad hände där? 
man vågar inte stå upp för vem man verkligen är. Man vågar inte ha på sig den tröjan för att ingen annan har någonsin visat sig i en sådan tröja förut. Man kan inte säga vad man vill, man får inte tycka som man vill..
Vi är robotar.  Vi har inget riktigt liv, vi har ingen riktig själ. Vi är nästan som programmerade maskiner som bara finns till för att bli älskade. Man klarar inte av att höra att någon hatar en. Man kanske beter sig som att man inte bryr sig, men innerst inne känns det som ett pistolskott rätt in i hjärtat. Är jag inte älskad? Vad gjorde jag för fel? hade jag fel smink? GAAAAAH!!
GE UPP!
Lev ditt liv, det är aldeles för kort för att slösas bort på perfektion!
Ha det kul för du vet aldrig vad du möter på andra sidan.

Love / Tuna

era åsikter
skrivet av: Elin

Riktigt bra skrivet!! :))

2012-01-12 @ 16:36:20

släng in en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara tuna som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0